Τρίτη, 7 Οκτωβρίου, 2025
Συνταγές στο apolausi.gr
Κανένα αποτέλεσμα
View All Result
  • Αρχική
  • Φαγητά
    • ΟΛΑ
    • Spaghetti
    • Ζύμες
    ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ

    ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ

    Καρμπονάρα  Ιταλική

    Καρμπονάρα Ιταλική

    Trending Tags

    • Χοιρινό
    • Μοσχάρι
    • Κατσίκι
    • Αρνί
    • Κυνήγι
    • Κοτόπουλο
    • Γαλοπούλα
    • Πάπια
    • Κουνέλι
    • Ρεβίθια
    • Φακές
    • Μαυρομάτικα φασόλια
  • Γλυκά
    • ΟΛΑ
    • Γλυκά Κουταλιού
    • Γλυκά Πολίτικα
    • Κέικ
    • Κεράσματα
    • Κορμός
    • Κουλουράκια
    • Μους / Κρέμες / Παγωτά
    • Χαλβάδες
    Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Αμυγδαλωτά

    Ρολό σοκολάτας με χαλβά

    Ρολό σοκολάτας με χαλβά

    Κορμός σοκολάτας με άρωμα καφέ

    Κορμός σοκολάτας με άρωμα καφέ

    Κορμός με Ροδάκινα

    Κορμός με Ροδάκινα

    Αμυγαλόπιτα

    Αμυγαλόπιτα

    Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Νηστίσιμα κουλουράκια με πορτοκάλι

    Κουλουράκια Πάστα Φλώρα

    Βούτυρο Κλαριφιέ

    Βούτυρο Κλαριφιέ

    Sekerpare σοκολάτας

    Sekerpare σοκολάτας

    Trending Tags

    • Κρέμα
    • Σαντιγί
    • Σοκολάτα
    • Κεράσι
    • Φράουλα
    • Μπισκότα
    • Κουλουράκια
    • Κέικ
    • Μους / Κρέμες / Παγωτά
    • Σοκολάτες
    • Κορμός
    • Παραδοσιακά Γλυκά
    • Γλυκά ψυγείου
    • Γλυκά Ταψιού
    • Γλυκά Κουταλιού
    • Γλυκά Πολίτικα
    • Μαρμελάδες
    • Γλυκά Νηστίσιμα
    • Κεράσματα
  • Είδος Γεύματος
    • Brunch
    • Κυρίως Γεύμα
    • Ορεκτικά
    • Πρωινό
    • Σνακ
  • Τρόπος Μαγειρέματος
    • Κατσαρόλα
    • Ψυγείο
    • Φούρνος
    • Γάστρα
    • Τηγάνι
    • Μαντέμι
  • Αρχική
  • Φαγητά
    • ΟΛΑ
    • Spaghetti
    • Ζύμες
    ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ

    ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ

    Καρμπονάρα  Ιταλική

    Καρμπονάρα Ιταλική

    Trending Tags

    • Χοιρινό
    • Μοσχάρι
    • Κατσίκι
    • Αρνί
    • Κυνήγι
    • Κοτόπουλο
    • Γαλοπούλα
    • Πάπια
    • Κουνέλι
    • Ρεβίθια
    • Φακές
    • Μαυρομάτικα φασόλια
  • Γλυκά
    • ΟΛΑ
    • Γλυκά Κουταλιού
    • Γλυκά Πολίτικα
    • Κέικ
    • Κεράσματα
    • Κορμός
    • Κουλουράκια
    • Μους / Κρέμες / Παγωτά
    • Χαλβάδες
    Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Αμυγδαλωτά

    Ρολό σοκολάτας με χαλβά

    Ρολό σοκολάτας με χαλβά

    Κορμός σοκολάτας με άρωμα καφέ

    Κορμός σοκολάτας με άρωμα καφέ

    Κορμός με Ροδάκινα

    Κορμός με Ροδάκινα

    Αμυγαλόπιτα

    Αμυγαλόπιτα

    Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Νηστίσιμα κουλουράκια με πορτοκάλι

    Κουλουράκια Πάστα Φλώρα

    Βούτυρο Κλαριφιέ

    Βούτυρο Κλαριφιέ

    Sekerpare σοκολάτας

    Sekerpare σοκολάτας

    Trending Tags

    • Κρέμα
    • Σαντιγί
    • Σοκολάτα
    • Κεράσι
    • Φράουλα
    • Μπισκότα
    • Κουλουράκια
    • Κέικ
    • Μους / Κρέμες / Παγωτά
    • Σοκολάτες
    • Κορμός
    • Παραδοσιακά Γλυκά
    • Γλυκά ψυγείου
    • Γλυκά Ταψιού
    • Γλυκά Κουταλιού
    • Γλυκά Πολίτικα
    • Μαρμελάδες
    • Γλυκά Νηστίσιμα
    • Κεράσματα
  • Είδος Γεύματος
    • Brunch
    • Κυρίως Γεύμα
    • Ορεκτικά
    • Πρωινό
    • Σνακ
  • Τρόπος Μαγειρέματος
    • Κατσαρόλα
    • Ψυγείο
    • Φούρνος
    • Γάστρα
    • Τηγάνι
    • Μαντέμι
Κανένα αποτέλεσμα
View All Result
Συνταγές στο apolausi.gr
Κανένα αποτέλεσμα
View All Result
Αρχική Γλυκά Γλυκά Πολίτικα

Γκιουσελμέδες

κατηγορία: Γλυκά Πολίτικα, Σνακ, Τηγάνι
489 5
0
Γκιουσελμέδες
Share on FacebookShare on Twitter

Για τη ζύμη

Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το ξίδι, το νερό, το λάδι, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Όταν δέσει η ζύμη, αλευρώνουμε τον πάγκο, ζυμώνουμε με τα χέρια και, στη συνέχεια, την ανοίγουμε σε φύλλο με τη βοήθεια ενός πλάστη. Ιδανικά, αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα.

Για τη γέμιση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά και τα πολτοποιούμε με ένα πιρούνι, ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι και το αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Για τη συναρμολόγηση

Κόβουμε τη ζύμη σε ορθογώνια κομμάτια, βάζουμε μια κουταλιά από τη γέμιση και κλείνουμε. Κόβουμε τα περισσεύματα με ένα τετράγωνο καλούπι και πιέζουμε τις άκρες με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Σε μια κατσαρόλα με λάδι τηγανίζουμε λίγους-λίγους τους γκιουζλεμέδες μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ή με τριμμένη γραβιέρα, φρέσκα μυρωδικά και ελαιόλαδο.

Γκιουζελμέδες

Μερίδες: Εξαρτάται από το μέγεθος σε κάθε πιτάκι
Χρόνος: 45-50 λεπτά λεπτά
Δυσκολία: 4

Υλικά

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 160 γρ. φέτα Μυτιλήνης 100 γρ. ανθότυρο Μυτιλήνης 50 γρ. γραβιέρα Μυτιλήνης 350 ml ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 αυγό Αλάτι Πιπέρι
  • Για το φύλλο 25 ml ελαιόλαδο 10 ml ξίδι 10 γρ. αλάτι 250 γρ. γ.ό.χ. 130 ml νερό 10 γρ. ζάχαρη Πιπέρι
  • Για το σερβίρισμα Γραβιέρα και μέλι για το σερβίρισμα
Share296Tweet185

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Popular

  • Κουλουράκια με αμύγδαλο

    Αμυγδαλωτά

    740 shares
    Share 296 Tweet 185
  • Ρολό σοκολάτας με χαλβά

    739 shares
    Share 296 Tweet 185
  • Κορμός σοκολάτας με άρωμα καφέ

    739 shares
    Share 296 Tweet 185
  • Κορμός με Ροδάκινα

    740 shares
    Share 296 Tweet 185
  • Αμυγαλόπιτα

    740 shares
    Share 296 Tweet 185
  • Σορόπια για γλυκά ταψιού

    740 shares
    Share 296 Tweet 185

Αυθεντικές γεύσεις και συνταγές στο apolausi.gr, για όσους αγαπάνε και αναζητάνε τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με εμάς
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Χρήση Cookies

© 2025 Απόλαυση | Apolausi.gr αυθεντικές γεύσεις και συνταγές.

….
Created by

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
View All Result

© 2023 Apolausi.gr αυθεντικές γεύσεις και συνταγές.