
ΥΛΙΚΑ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ 500 ΓΡΑΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΥΛΗ ΦΩΤΙΑ .
ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΦΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΙΤΑ
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
